AIRAC Backup Problem

This forum answers all questions about products before you decide to become a subscriber.

Moderator: Ian

Post Reply
MunchingFruit
Posts: 2
Joined: Wed Aug 14, 2019 10:59 pm

AIRAC Backup Problem

Post by MunchingFruit » Fri Apr 24, 2020 12:16 am

Hi. I currently have a backup of Airac version 1909 from last year, but I'm having trouble restoring the backup. As you can see in the screenshots attached, I can restore the X-Plane 11 backup, but not the FlightFactor A320 one. How do I restore it for the flightfactor a320 as well?
Thanks!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Ian
Posts: 6243
Joined: Mon Nov 26, 2012 4:43 pm

Re: AIRAC Backup Problem

Post by Ian » Fri Apr 24, 2020 1:33 am

Hi ... (Please sign all your posts by adding your real name in text at the bottom of your posts)

Welcome.

As you show for X-Plane, you can restore backups you created using the stopwatch icon to the right of the entry. If there were none created at the time, they cant be restored.

Cheers
Ian
Image

MunchingFruit
Posts: 2
Joined: Wed Aug 14, 2019 10:59 pm

Re: AIRAC Backup Problem

Post by MunchingFruit » Fri Apr 24, 2020 7:39 pm

Hello Ian,

So can I not restore that X-Plane backup to the FlightFactor A320? Basically I have to buy the subscription again?

Thanks,
Moagi

Post Reply

Return to “Pre-purchase Questions”