Do I purchase 3 packs or 1 ? (RESOLVED)

This forum answers all questions about products before you decide to become a subscriber.

Moderator: Ian

Post Reply
User avatar
iainwilliams
Posts: 29
Joined: Thu Jan 31, 2013 10:27 am
Contact:

Do I purchase 3 packs or 1 ? (RESOLVED)

Post by iainwilliams » Thu Feb 13, 2014 6:57 am

Hello Ian

I am using ProSim, however, also require Sim Avionics and Aviasoft FMC packs. Do I have to buy seperate packs to be up-to-date?

Does the single purchase allow download for any number of different FMC packages ?

Thank you, Iain
Last edited by iainwilliams on Thu Feb 13, 2014 1:36 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Ian
Posts: 3355
Joined: Mon Nov 26, 2012 4:43 pm
Contact:

Re: Do I purchase 3 packs or 1 ?

Post by Ian » Thu Feb 13, 2014 10:07 am

Hi Iain,

As per FMS Data Pricing page , FMS Data cycle purchases "include access to all FMS Data addon file formats and Access Codes of the current cycle and any revisions to the FMS Data released during the current cycle."

Also there is a new FMS Data Manager which makes the download and installation of your 3 AIRAC updates automatic. Please see here .

Cheers
Ian
Image

User avatar
iainwilliams
Posts: 29
Joined: Thu Jan 31, 2013 10:27 am
Contact:

Re: Do I purchase 3 packs or 1 ?

Post by iainwilliams » Thu Feb 13, 2014 10:37 am

Ian wrote:Hi Iain,

As per FMS Data Pricing page , FMS Data cycle purchases "include access to all FMS Data addon file formats and Access Codes of the current cycle and any revisions to the FMS Data released during the current cycle."

Also there is a new FMS Data Manager which makes the download and installation of your 3 AIRAC updates automatic. Please see here .

Cheers
Ian


Thank you Ian, I obviously missed that text.

I did download the manager for MAC; however it will not open. It states there is a problem with my operating system as it's not compatible. I am running snow leopard.

Thank you, Iain

unnamedboy
Posts: 222
Joined: Fri Jan 11, 2013 2:22 pm
Contact:

Re: Do I purchase 3 packs or 1 ?

Post by unnamedboy » Thu Feb 13, 2014 11:13 am

Hi Iain,

Is there any message pop up which prevent you from opening our package? If so, could you please provide us a screenshot?

Cheers,
Oliver
Image

User avatar
iainwilliams
Posts: 29
Joined: Thu Jan 31, 2013 10:27 am
Contact:

Re: Do I purchase 3 packs or 1 ?

Post by iainwilliams » Thu Feb 13, 2014 1:04 pm

unnamedboy wrote:Hi Iain,

Is there any message pop up which prevent you from opening our package? If so, could you please provide us a screenshot?

Cheers,
Oliver


Hello Oliver;

Attached is the message that appears after I attempt to open your program, after installing it to the applications folder. I am running Snow Leopard.

Cheers, Iain
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
stephen
Posts: 2551
Joined: Fri Jan 11, 2013 2:21 pm
Contact:

Re: Do I purchase 3 packs or 1 ?

Post by stephen » Thu Feb 13, 2014 1:22 pm

Iain,

Unfortunately your OS X version is not supported. As you can see on the download page http://www.navigraph.com/FmsDataManager.aspx under System Requirements, OS X 10.7 (Lion) or higher is required.

Your options are to upgrade OS X or to use the manual installers like before.

Regards,

Stephen
Image

User avatar
iainwilliams
Posts: 29
Joined: Thu Jan 31, 2013 10:27 am
Contact:

Re: Do I purchase 3 packs or 1 ?

Post by iainwilliams » Thu Feb 13, 2014 1:36 pm

stephen wrote:Iain,

Unfortunately your OS X version is not supported. As you can see on the download page http://www.navigraph.com/FmsDataManager.aspx under System Requirements, OS X 10.7 (Lion) or higher is required.

Your options are to upgrade OS X or to use the manual installers like before.

Regards,

Stephen


Hi Stephen

I don't have an issue updating manually :-)

Thanks, Iain

Post Reply

Return to “Pre-purchase Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests