xplane11

This forum answers all questions about products before you decide to become a subscriber.

Moderator: Ian

Post Reply
d0rkiishchris
Posts: 6
Joined: Thu Jan 05, 2017 2:10 pm
Contact:

xplane11

Post by d0rkiishchris » Thu Jan 05, 2017 2:16 pm

This has probably been asked, I was just wondering if the FMS data manager works with Xplane11. A lot of us are going to that, I love that simulator. After waiting years for something significantly better than FSX with planes that have fully functional FMS systems I couldn't be happier. I just want to make sure, before I jump in to getting credits for charts and the airac cycles that the FMS manager suppors xplane11.

Thanks,
d0rkiishchris

User avatar
stephen
Posts: 2549
Joined: Fri Jan 11, 2013 2:21 pm
Contact:

Re: xplane11

Post by stephen » Thu Jan 05, 2017 2:36 pm

Hi,

Please sign your posts with your real name. Thank you.

Yes, the FMS Data Manager fully supports X-Plane 11. In Settings -> Paths -> X-Plane 11, set the path to your X-Plane 11 installation.

Regards,

Stephen
Image

d0rkiishchris
Posts: 6
Joined: Thu Jan 05, 2017 2:10 pm
Contact:

Re: xplane11

Post by d0rkiishchris » Thu Jan 05, 2017 3:03 pm

Thanks,

Christopher Stevenson

Post Reply

Return to “Pre-purchase Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest